WHYYYYY

varför är det så att jag alltid ska lyckas ångra mig? jag var på marieberg idag och tänkte shoppa litegrann, hittade faktiskt ganska mycket som jag vill ha, men jag tänkte 'jag kollar på stan imorgon om det finns där & köper det + lite mer' och nu när jag är hemma så ååååångrar jag mig att jag inte ens köpte dom grejerna! WHYYYYY GOD WHYYYY?!

CHRISTMAS09

26 december då, julen är över?! nejnej säger jag, tycker att mellandagsrean tillhör julen på något sätt så inte är det över än inte!
jag är övernöjd med julen, var hos släkten på självaste julafton och firade där. åt julmat och julklappsutdelning, sara (våran minsting i släkten&det var hennes första jul) fick ju såklart mest av alla, stort lass kan jag lova!
sedan på juldagen var vi hemma hos oss, bara vi i familjen & det var julklappsutdelning igen inom familjen som vi har köpt till varandra & alla verkade bli glada och nöjda. jag fick bland annat kamera, digital fotoram, presentkort, ny hårfön, min favoritchoklad TUPLA, flytta-hemifrån-saker, parfymer och mer som jag inte kan komma på just nu.

imorgon ska jag och min sötnos till stan och kolla vad som finns på mellandagsrean, men självklart ligger mina presentkort hemma när jag är hemma hos tarik -.- måste hem och hämta dom innan vi drar till stan, ett självklart. kan ju inte bara gå där?!
hoppas ni alla har haft en underbar jul!

ÄHMENVAFAN


jag kom på nyss att jag inte vet när jag kommer att blogga igen,
jag tror väl att det blir på juldagen om inte tidigare. så
jag tänkte äh men vafan jag hälsar er redan nu:
GOD JUL PÅ ER!
TA HAND OM VARANDRA!:)

INFORTHEKILL-LAROUX



förresten så sitter den här låten i mitt huvud hela tiden, i like it!
förresten så ska jag spela bingolotto med mamma ikväll (HAHA) men jag kände för de, känns lite sådär julaktigt kvällen innan!
förresten så längtar jag efter att öppna alla paket!
förresten så är det julafton IMORGON!

I like dan före dopparedan!

MEMORIES


då jag precis hade klippt lugg, såg ut som att jag hade nån
jävla hjälm på huvudet!

idag har jag softat i våran übersköna fåtölj medans mamma&pappa har varit på ikea, då jag inte orkade följa med, sedan har bror varit här och hälsat på och fixat jazz jackrabbit, gud vad länge jag har tänkt på det spelet asså! min bror bara skrev något i datorn och sen hittade han det DIREKT! men jävligt glad är jag för då får jag spela något som var min allra favorit förut! spelade det verkligen 24/7 förut kan jag lova!

så nu ska jag spela! see ya later!

SOMETRUTHSABOUTME

* Jag kollar alltid i mina näsborrar så jag inte har nåt i dom när jag tittar på mig i själv i spegeln när jag ska lägga mig
*När jag ska sova måste jag alltid ta täckets kant och lägga det på min hand sedan huvudet på, alltså hand-täcke-kind, sedan kan jag sova!
* När jag äter hamburgare på donken pillar jag alltid bort gurkan
* Jag kan inte sitta en timme tyst, finns det inget sällskap pratar jag för mig själv.
* Sjunger ofta för mig själv på toaletten, i duschen, i affärerna, på bussen, i klassrummet, you get it - överallt

kanske ska komma med sånt här flera gånger? alltid lika kul att veta nåt nytt om folk, och då tänkte jag - varför inte dela med det till er?

YATZY



jag och mamma spelade kort & yatzy i typ en timme, ganska skönt och avslappnande kan jag säga, om vi inte hade suttit oss och spelat hade vi nog stressbakat eller bara hängt vid tvn. när vi satt och spelade kändes det verkligen som jul, jag vet inte varför jag fick den julkänslan!

nu är det 'surviving christmas' på kanal 5, rolig film faktiskt!

CHRISTMASTIME


gaaaaaah, 2 dagar kvar till julafton, kan ni tro det?!?! jag kan själv inte förstå det, men om jag tittar lite till vänster så ser jag julgranen med alla julklappar där under och då känner jag att det är riktig jul! men om jag ska tänka på att det faktiskt är 2010 snart, då känner jag att det var väl igår det var sommar? gud vad tiden går fort...

idag ska nog jag&mamma baka lite till julafton, sen är det bara att vänta och vänta imorgon & sen åker vi till björkvik på julafton, wiie!

TODAY

vakna hos älskling, platta håret, möta upp mami, marieberg, spetströja, svart kjol, örhängen = julaftonskläder, halsband, bhar = fyndköp, borde vänta lite till mellandagsrean nu, bilder kommer, 3 dagar kvar, ivrig = är som ett litet barn!

HOCKEY


SUUUUUUOOOOOOOMMMMMIIIIIII!!!
heja heja heja, nu tar ni det här!

hockey på svt1 just nu, kolla ni med & hela på finland vetja!

HELT VANLIG SÖNDAGSEFTERMIDDAG

tvn står på, jag sitter rätt inne i datorn, mamma har tokdäckat framför tvn, vem kollar på tvn? så typiskt här hemma hos oss!
mamma: 'nej gud vad trött jag är!' några sekunder senare hör man en snarkning.

jo, det är såhär det ser ut här hemma hos oss just vid tillfället.
dags att tända på julgranen nu kanske så det blir ljusare när det håller på och mörknar?

DAGS ATT SLÅ IN JULKLAPPAR

just nu sitter jag hemma och har precis börjat att slå in lite julklappar, men tänkte att jag skriver lite snabbt här först!

jag & mamma var och köpte lite julklappar i fredags, hittade verkligen fynd! köpte nästan alla klart, förutom till mamma. så igår gick jag och tarik till stan och julshoppade lite, köpte dom två sista julklapparna till mamma & nu är jag klaar! kan säga att det är superskönt, sista minuten typ 2 timmar före affärerna stänger dagen innan julafton - jag avskyr den situationen mest av allt i julstressen! det är en grej jag inte förstår och det är att alla ska stressa när det är jul, varför? varför kan man inte ta det lugnt o köpa julklappar typ 1-2 veckor innan julafton, varför ska man ta det typ 24 timmar innan självaste julafton?! usch, jag förstår inte på det stressade sverige ...

för övrigt så älskar jag självaste julstämningen o allt, mamma&pappa hade fixat julgranen igår och när jag kommer hem idag så blev det POFFIBOFF juuuuul! såg dessutom alla julklappar där under och blev som ett litet barn kan jag allt lova! var nära att säga 'snälla mamma, en, en enda julklapp ...... sådär 4 dagar innan julafton?!' men sen kom jag på att det är ju vad man brukar säga dagen innan julafton inte 4 dagar innan!

nu ska jag ta bort laptopen från mina knän och fortsätta med mitt tuffa arbete till julklapparna!

puss så länge!


MOT STAN

godmorgon allesammans!


idag var det ju första jullovsmorgonen och kan säga att det var otroligt skönt att ÄNTLIGEN få sova ut!! självklart har jag ju sovit på helgerna och så men jag menar på en FREDAG! dock sov jag ju bara till tio .. men det är ju sovmorgon ändå!

ska till stan nu om ungefär 30 minuter och möta upp mamma och äta lite lunch med henne & sedan ska vi till olika affärer & köpa lite julklappar. ska köpa hälften av det jag har kvar, resten tar jag på söndag eller måndag. har ju julklappar som är kvar till mamma och hon får ju inte se vad jag köper ;)

sen ikväll ska jag och tarik ha en minijulafton och öppna lite paket och ha det mysigt!

nu ska jag fixa det sista, väcka tarik & sedan sticka!

ÄR DU EN ÄNGEL


tycker låten är fin, får mig att rysa varje gång så tänkte att
jag delar med den så ni också får lyssna&läsa den.



julavslutningen avklarad = JULLOV! stor kärlek till det!

måste berömma de som gjorde julspelet, tycker faktiskt det var bra! skrattade flera gånger, i princip varje scen! kollade på den två gånger, haha. just nu sitter jag hemma i våran skönaste fåtölj, lovar att den är skitskön, och funderar på att lyfta på mitt arsle och fixa lite lunch. magen börjar låta mycket just nu.

LUNCHTAJJMM!

OTROLIGT TRÖTT

sitter här med ögonen halvöppna, tänkte skriva något litet &sen slänga mig i sängen..

om 13 timmar ungefär så har jag jullov förfan! sedan på fredag ska jag ha en liten mini julafton med min sötnos hemma hos han&öppna lite paket plus ha det riktigt mysigt. vi ska dessutom passa på och fira våran 5 månaders dag eftersom vi inte kan träffas den 20e som egentligen är den 'riktiga' dagen. ska bli mysigt!

på söndag eller måndag så ska jag och mamma gå till stan och köpa lite julklappar som är kvar, som jag skrev tidigare. och jag vet fortfarande inte vad jag ska köpa, help...

gaah, mina ögon håller på & falla ihop, bäst att jag går och lägger mig i sängen så jag slumrar till på rätt ställe!

NATTI!


JAG GER UPP

gaaaaaah,
jag har försökt att fixa ett program för min mobil till datorn så jag kan föra över bilder lättare eftersom det har krånglat så mycket tidigare. har samsung nu så jag säger att jag ärligt saknar sony ericsson eftersom det är mycket lättare bara för att jag vet hur det fungerar haha. nu när jag har skrivit klart så märkte jag att jag har lyckats få in bilderna så nu älskar jag samsung igen:D

aja, igår var hela familjen ute på kinamuren för att äta eftersom det var mamma&pappas bröllopsdag. det var riktigt mysigt kan jag säga, dessutom blev jag överlycklig när jag såg friterade bananer som jag haffade åt mig direkt och tog glass&sirap, yummie!<3

imorgon är det skolavslutning och det betyder att efter det är det JULLOV!!! ska verkligen njuta och bara ta det luuugnt, öppna massa julklappar och ge massa julklappar. ska bli kul och bli glad över dom och se andra bli glad över det jag ger dom. dock har jag hälften kvar att köpa, och det är i princip 1 vecka kvar nu?!

nu ska jag sätta mig ner och skriva en lista på vad jag ska köpa till alla som är kvar och sen ska jag ha en riktigt softkväll ;)

HEJ

tuudiluu!


nu ska jag ge det ett nytt försök, har sett alla dom där stora bloggarna som ni vet vilka det är & bara känt att jag också vill vill vill! men det vill bara inte komma ut ur mina förbannade fingrar.. jag bloggade ju förut, i princip varje dag, varje gång något hände, varje gång jag behövde skriva av mig & nu känner jag att jag kan göra det igen för att skapa minnen som jag vill komma ihåg sen senare.

vi får se det här som en start och så ses vi när vi ses!


jag säger heeeeeeeeeeey!

RSS 2.0